Well I"ll have just one or maybe two bites in Altadenhiker's honor. One of my very fav blogs as well. I'm sure there will be a photograph of some nice glasses of Prosecco in my honor very soon! :) V
@Virginia, I have no problem to take a photo of Prosecco but even if Prosecco is managed at 25% in Piedmont (district where Torino is chief town), it comes from Veneto. By the way I will take a photo of Moscato d'Asti ;-)
@Anonymous, a Torino i prodotti di Guiudo Castagna si possono trovare presso alcune pasticcerie in città e, più in particolare, presso Eataly. Se cerca in rete potrà certamente trovare maggiori indicazioni al riguardo. Ovviamente un giudizio inerente al miglior prodotto tra le cioccolaterie citate è difficile e molto personale. Io trovo Peyrano (che è di altra proprietà) un buon prodotto, preferisco Gobino per alcuni insuperabili prodotti (gli amarissimi) e Castagna per una ancora spiccata componente artigianale.
11 comments:
Well I"ll have just one or maybe two bites in Altadenhiker's honor. One of my very fav blogs as well. I'm sure there will be a photograph of some nice glasses of Prosecco in my honor very soon! :)
V
I couldn't resist! Can even smell it:)
dove che si trova il negozio di Guido Castagna? E secondo lei, sono migliori quelli di Guido Gobino, Peyrano o Guido Castagna?
You keep tormenting us with chocolate, Fabrizio!
I'm salivating! That looks delicious.
Yum
this looks delish, I'll take some please!
Ohh, to die for!
Happy you loved Torino's chocolate !
@Virginia, I have no problem to take a photo of Prosecco but even if Prosecco is managed at 25% in Piedmont (district where Torino is chief town), it comes from Veneto. By the way I will take a photo of Moscato d'Asti ;-)
@Anonymous, a Torino i prodotti di Guiudo Castagna si possono trovare presso alcune pasticcerie in città e, più in particolare, presso Eataly. Se cerca in rete potrà certamente trovare maggiori indicazioni al riguardo. Ovviamente un giudizio inerente al miglior prodotto tra le cioccolaterie citate è difficile e molto personale. Io trovo Peyrano (che è di altra proprietà) un buon prodotto, preferisco Gobino per alcuni insuperabili prodotti (gli amarissimi) e Castagna per una ancora spiccata componente artigianale.
I'm not looking...
You all feed the brain while I feed something else.
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