Ice cream in Italy is usually very good. Certainly better than the UK. May I recommend yogurt and chocolate together with a portion of cream (panna) on top (from Fiorio). Nothing beats walking around the lovely piazze in Turin on a nice afternoon/evening with an ice cream.
All natural ingredients and then some magic, right? ;) I bet the prices are proportional to the reputation of the establishment. Does look romantic, I agree.
To evrybody, thank you for visiting and precious comments.
@Simo, è vero e questo è un po' lo scopo della foto ma è anche vero che da Fiorio il gelato è eccezionale sempre e in tutte le sue sale (ovviamente). Spero tu lo conosca, diversamente non mancare di fargli visita alla prima favorevole occasione.
@per stromsjo, not really. Ice -creams aren't particularly expensive even in their old and beautiful red velvet :-)
Lo conosco sì! Nn ho mai avuto occasione di sedermi all'interno delle sue eleganti stanze, ma è successo spesso che, uscendo dall'università, abbia pranzato con un gelato di fiorio. E di chi altri, se no?
8 comments:
The outside of Florio looks so modern, yet this is most traditional. The ice cream sounds wonderful!
Very elegant interior. Broad appeal to wide age group. Thanks for sharing.
Definitely elegant!
I never made it to Torino, but everywhere I went in Italy I found the ice cream to be better than anything in the US.
Ice cream in Italy is usually very good. Certainly better than the UK.
May I recommend yogurt and chocolate together with a portion of cream (panna) on top (from Fiorio). Nothing beats walking around the lovely piazze in Turin on a nice afternoon/evening with an ice cream.
saranno contenti gli innamorati, che giovedì andranno a gustarsi un gelato lì...
All natural ingredients and then some magic, right? ;) I bet the prices are proportional to the reputation of the establishment. Does look romantic, I agree.
To evrybody, thank you for visiting and precious comments.
@Simo, è vero e questo è un po' lo scopo della foto ma è anche vero che da Fiorio il gelato è eccezionale sempre e in tutte le sue sale (ovviamente). Spero tu lo conosca, diversamente non mancare di fargli visita alla prima favorevole occasione.
@per stromsjo, not really. Ice -creams aren't particularly expensive even in their old and beautiful red velvet :-)
Lo conosco sì!
Nn ho mai avuto occasione di sedermi all'interno delle sue eleganti stanze, ma è successo spesso che, uscendo dall'università, abbia pranzato con un gelato di fiorio.
E di chi altri, se no?
Post a Comment