Saturday, September 6, 2008
GROM
Two guys: Guido Martinetti and Federico Grom opened in Torino in May 2003 their first gelateria (ice cream shop). Their purpose was to make a gelato (ice-cream) with absolute quality ingredients. Actually GROM is a reality of 23 shops in Italy and abroad (Paris and New York City) and Eliane of NYC DP seems to love GROM ice-cream ;-) --- A... Sweet and Happy week end to everybody.
Due ragazzi: Guido Martinetti e Federico Grom aprirono a Torino nel Maggio 2003 la loro prima gelateria. Il loro proposito era fare un gelato con ingredienti di assoluta qualità. Oggi GROM è una realtà di 23 gelaterie in Italia e all'estero (Parigi e New York) ed Eliane di NYC DP sembra apprezzare il gelato GROM ;-) --- Un... Dolce e Felice fine settimana a tutti.
Gelato?! Yum!
ReplyDeleteCosa sarebbe la vita senza un buon gelato?!
ReplyDeleteYum indeed. It is the variety of flavours taht I love.
ReplyDeleteNe ho sentito parlare ma non ho ancora avuto modo di provare il loro gelato. La prossima volta che torno a Torino però... ;-)
ReplyDeleteYES!! I concur: one of the best gelato in Manhattan! And I make it my duty to try every single one of their flavor. Someone has to do it. Better be me! ;)
ReplyDeleteHappy weekend Fabrizio and you all...
ReplyDeleteGrom is where I spend most of my lunchbreaks during my working week... the one in via Garibaldi is the closest gelateria to my office.
Thank you very much of your comments!
ReplyDeleteEliane, yes I know. It's a hard, dirty job but someone must do it. We're all close to you. May God bless you. :-)
Il miglior gelato di Torino! (e quindi d'Italia...)
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